fredag 5 augusti 2011

Peggy sage årtidernas märke

Vi på peggy sage i Sverige arbetar året om. Höst, vinter, vår och sommar.
Det är alltid lika roligt att se vad som säljer beroende på årstider.
Självklart går nagel/byggmaterial och mascaror alltid som smör, men jag tänker på färger,krämer och andra tillbehör.

 Under hösten känns det bara grått och trist, våra kunder brukar då välja att lyxa till det lite extra men härliga bodybutter i doft av chocklad & apelsin, läppstift i fräcka färger för att försöka behålla sommaren färg glädje och aktiva ansiktskrämer för att bevara solbrännan.

På vintern säljer vi mängder av glamour produkter, glitter, lösögonfransar och nagellack i dom trendigaste metallicfärger...kanske för att pigga upp sveriges blask&slask vintrar.

Nu under sommaren känns det som att dom flesta inte vill gömma sig bakom en massa smink och annan skönhetsvård även om vi inte har någon tropisk värme i Sverige. Samma gäller med kläder och hår, det är väll ganska logiskt!

Sommarens storsäljare har varit vår nya fina solserie "Sun Active" Det är en uppdatering av solskydden som vi sållt förut, dessa har en lyxigare förpackning, doftar bättre och har ett innehåll som är mycket "renare" och mer aktiv än den förra serien. Jag har nyss provat den på Rohdos, och jag vet att den håller vad den lovar.
Den är dryg, känns lätt på huden och doftar jättegott. After sun produkterna i sun active är också jätte härliga

Slänger in en bild:

Andra populära produkter i sommar har varit och är såklart våra nagellacker och läppglans. Sommar lackerna är FANTASTISKA, trukos, limegrön, korall osv. Dom kommer man kunna använda en bra bit in på hösten också, då höstens trender ska just följa FÄRG:) äntilgen en höst utan brun,plommon och beige. <--den mörk turkosa är min favorit, Dessa är bara några av alla härliga färger.

Jag är jätte nyfiken på hur Peggy sage höst look kommer att se ut!

Vi ses i butiken!
Robin med crew

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ett meddelande: